• Standaard

Wie zijn wij?

Wij zijn een allround Ingenieursburo dat zich sinds 1999 bezig houdt met de totale constructie engineering (zijnde hoofdconstructeur) van utiliteitsbouw, woningbouw, industriële-bouw, agrarische- bouw etc. Tevens houden wij ons bezig met detailengineering van betonconstructies zoals betoncasco’s, breedplaatvloeren etc. voor leveranciers in binnen en buitenland. Ook het samen met opdrachtgevers ontwikkelen van nieuwe innovatieve (economische) constructies behoort tot onze werkzaamheden.

Ons team bestaat uit 7 enthousiaste allround (hoofd)constructeur/tekenaar/projectleiders. Onze visie is dat projecten zoveel mogelijk door 1 persoon worden afgehandeld (onder supervisie van de directie) zodat de participanten in de bouw één aanspreekpersoon hebben die meestal direct / adequaat (inhoudelijk) kan reageren.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere: aannemers, architecten, bouwkundige tekenbureau’s, particulieren / (semi)overheden en voor detailengineering met name betonfabrieken en staalleveranciers. Vrijwel alle grotere projecten werken wij volledig uit in 3D waardoor alle mogelijke problemen/conflicten in ontwerpfase al worden gesignaleerd en opgelost, ook zijn alle tekeningen uit het model (plattegronden/aanzichten/doorsneden/details) altijd in overeenstemming. Bijkomend voordeel van 3d-engineeren is dat voor alle participanten de constructies direct (in één oogopslag) inzichtelijk zijn en dat er materiaallijsten aan de calculerende partij kunnen worden verstrekt om een zojuist mogelijke prijs/raming in bestek/aanbestedingsfase te verkrijgen,

Wij hebben als hoofdconstructeur afgelopen 14 jaar de constructie-engineering voor ruim 4000 projecten verzorgd (van aanbouwtje tot complete woonwijk(en) met 400 woningen met appartementengebouwen etc.).

Nieuws

 • Wij maken simpel en full proof bouwen mogelijk

  Voor franje moet je niet bij Harry Meijer zijn. Wel voor praktisch bouwen, wa...

  Lees meer
 • Nieuwe website online!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Body&Fit shop

  Body&Fit shop

  Project: Nieuwbouw bedrijfshal Body & Fitshop Locatie: Heerenveen

  Bekijk het project
 • Trijntje Wiel waterpaviljoen

  Trijntje Wiel waterpaviljoen

  Project: Nieuwbouw 3 woningen in plan Trijntje Wiel Locatie: Joure

  Bekijk het project
 • Pitch en Putt Golfbaan

  Pitch en Putt Golfbaan

  Project: Nieuwbouw facilitair gebouw Pitch en Putt Locatie: Koudum

  Bekijk het project
 • Bornego College

  Bornego College

  Project: Nieuwbouw Bornego College Locatie: Heerenveen

  Bekijk het project
 • Kantoor Messchenveld

  Kantoor Messchenveld

  Project: Nieuwbouw kantoorgebouw Messchenveld Locatie: Assen

  Bekijk het project
 • Appartementengebouw Zaagdam

  Appartementengebouw Zaagdam

  Project: Appartementengebouw Zaagdam Locatie: Groningen

  Lees meer
 • Bewegingscentrum Reset

  Bewegingscentrum Reset

  Project: Nieuwbouw Bewegingscentrum Reset Locatie: Burgum

  Bekijk het project
 • Nieuwbouw KWS-Potato

  Nieuwbouw KWS-Potato

  Project: Nieuwbouw kantoor KWS-Potato Locatie: Emmeloord

  Bekijk het project

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.